Segueix-nos!!

divendres, 16 d’agost del 2013

Creix un jardí urbà

Ja fa uns dies que vam decorar l'aparador de la Perruqueria Anna Ferrer, a la carretera de Barcelona a Sabadell amb tot de llanes i colors, i teníem pendent fer un post per explicar tots els detalls d'aquesta divertida acció.

Fa un temps, Les pirates vam decidir sortir al carrer per primera vegada i forrar els aparca bicis del Casal Can Capablanca; poc ens pensàvem que en poc temps tindríem l'oportunitat de tornar a guarnir la ciutat.
Després de veure els aparcabicis, l'Alexis, el propietari de la perruqueria, ens va animar a utilitzar la zona d'exposició d'aquesta per fer una altra acció. El cert és que no vam dubtar ni un instant, l'entusiasme de l'Alexis ens va fer treure els colors i encisar, algú que considerava que el que fèiem era art i no una "fricada" o coses d'àvies!!!



Així que Les pirates ens vam posar en marxa!! Quina il·lusió, de nou un projecte entre mans!

Vam tenir poc temps per organitzar-nos i per teixir, però entre diferents reunions i trobades vam anar tramant el que ara podeu veure a l'aparador de la perruqueria: un bonic jardí urbà amb zona de pícnic i una acolorida bicicleta!!

Hem après a fer saquets, a teixir en rodó, a fer fruites, animalons, flors... i a treballar en equip, a decidir conjuntament, a organitzar-nos, i això no té preu quan el procés i el resultat han estat tan divertits i gratificants. I si no mireu les fotos!!!















Si passeu per la pelu i teniu ganes de col·laborar podeu seure, agafar un cabdell i una agulla i deixar qualsevol tipus de creació al jardinet! Estarem encantades!!!

Fins aviat!

1 comentari :

  1. Felicitats pirates!! em consta que la gent entra, s'ho mira, pregunta...

    ResponElimina